‘Ik ging van leeggelopen opblaasboot naar zeiljacht met de wind

in mijn rug…’

Heel binnenkort vind je hier de link naar de eerste AAPB sessie ‘to calm your monkey mind’

Mag ik jou leren en inspireren dagelijks in rust en vertrouwen aan de mooiste versie van jezelf te bouwen?

Ik wijs je als ervaringsdeskundige graag de weg!

 

🙌🏻Van angst naar vertrouwen
❤️Van afwijzing naar zelfliefde
💥Van vermoeidheid naar energie
💓Van lage naar hoge frequenties
🥬Van chips naar groene smoothies
💪🏻Van bankhangen naar krachttraining
✍🏻Van snoozen naar ochtendroutine
🌟Van onbewust naar een hoog bewust ZIJN en alles over creëren en manifesteren met de LOA- Law Of Attraction.

Hoe? Ik laat het je:

Zelf Ervaren
Zelf Doen
Zelf Voelen

Jij hoeft ‘alleen maar’ te committen aan jezelf en actief aanwezig te zijn.

“De UITweg ligt in de INweg. Jouw INweg. De weg naar een dagelijks bewust en tevreden leven. Dat is Geluk.”

Deze Dichteling schreef ik in 2018;

Waar een wil is…

Als de weg weg is
Ben je de weg kwijt

Als je de weg kwijt bent
Zit er vaak iets in de weg

Als er iets in de weg zit
Ga dat dan niet uit de weg

Er zijn meer wegen
(Om te) overwegen
(Om te gaan) bewegen
(Op de) tussenwegen
(En de) omwegen

Om misschien wel via de bekende weg
Een nieuwe weg in te slaan…

Dichtelingenbyhester

Yes.You.Can.

Lees hier de meest recente blog posts
Aan_dacht.

Aan_dacht.

Hoe paradoxaal. Als je zo goed bent in geven, waarom geef je dan niet of nauwelijks je grenzen aan...? Voelt het egoïstisch? Ja, bij mij wel in den beginne. In ieder geval ongemakkelijk.  Maar. Ik wist ook; als ik mezelf voorbij blijf lopen, als ik niet luister naar dat wat mijn lichaam me...

Lees meer
Gever?

Gever?

Hoe paradoxaal. Als je zo goed bent in geven, waarom geef je dan niet of nauwelijks je grenzen aan...? Voelt het egoïstisch? Ja, bij mij wel in den beginne. In ieder geval ongemakkelijk.  Maar. Ik wist ook; als ik mezelf voorbij blijf lopen, als ik niet luister naar dat wat mijn lichaam me...

Lees meer
Ken je JIJ?

Ken je JIJ?

Hoe word je zelfbewust? Hoe stop je met oude gedragingen die vaak al jarenlang (vaak onbewust) ingeroest zijn in jouw systeem? Hoe word je zelfbewust? Hoe ontrafel je je overlevingsmechanisme?  Wie ben jij? Ken je JIJ? Ken je jouw overtuigingen die je over jezelf hebt? Die overtuigingen die vaak...

Lees meer
Consistent.

Consistent.

Ik ben er van overtuigd dat dagelijks consistent zijn mij gebracht heeft waar ik nu sta en mij nog veel verder gaat helpen. En dus jou ook😁 Maar hoe doe je dat? We kennen allemaal het voorbeeld van de sportscholen die in januari vol zitten en als je een maand later gaat kijken... tja... We zijn...

Lees meer