‘Ik ging van leeggelopen opblaasboot naar zeiljacht met de wind

in mijn rug…’

Heel binnenkort vind je hier de link naar de eerste AAPB sessie ‘to calm your monkey mind’

Mag ik jou leren en inspireren dagelijks in rust en vertrouwen aan de mooiste versie van jezelf te bouwen?

Ik wijs je als ervaringsdeskundige graag de weg!

🙌🏻Van angst naar vertrouwen
❤️Van afwijzing naar zelfliefde
💥Van vermoeidheid naar energie
💓Van lage naar hoge frequenties
🥬Van chips naar groene smoothies
💪🏻Van bankhangen naar krachttraining
✍🏻Van snoozen naar ochtendroutine
🌟Van onbewust naar een hoog bewust ZIJN en alles over creëren en manifesteren met de LOA- Law Of Attraction.

Hoe? Ik laat het je:

Zelf Ervaren
Zelf Doen
Zelf Voelen

Jij hoeft ‘alleen maar’ te committen aan jezelf en actief aanwezig te zijn.

“De UITweg ligt in de INweg. Jouw INweg. De weg naar een dagelijks bewust en tevreden leven. Dat is Geluk.”

Deze Dichteling schreef ik in 2018;

Waar een wil is…

Als de weg weg is
Ben je de weg kwijt

Als je de weg kwijt bent
Zit er vaak iets in de weg

Als er iets in de weg zit
Ga dat dan niet uit de weg

Er zijn meer wegen
(Om te) overwegen
(Om te gaan) bewegen
(Op de) tussenwegen
(En de) omwegen

Om misschien wel via de bekende weg
Een nieuwe weg in te slaan…

Dichtelingenbyhester

Yes.You.Can.

Alles.

Alles.

Nodig alles uit wat jij voelt. Ik weet het. Je wilt eigenlijk weg van vervelende gevoelens van angst, paniek, pijn, verdriet, boos of welke emotie dan ook. Het liefst Vluchten we in Verslavingen die al je gevoelens onderdrukken. Verslavingen waar je soms niet eens bewust van bent. Ik was...

Lees meer
Kruiden.

Kruiden.

Ik herinner me het nog heel goed. Ik noemde haar vrouwtje theelepel. Een vrouw met een lieve uitstraling, altijd in een rok gekleed en een knot op haar hoofd. Zij, was mijn 1e stap op weg naar bewustwording. Je bent wat je eet... Zij was de stagebegeleider van de studenten die ik begeleide in het...

Lees meer
Adem.

Adem.

Zolang je ademt, leef je. Ik ademde. Maar voelde me niet levend. Meer overlevend. Mijn adem zat (onbewust) altijd in mijn borstgebied. Oppervlakkig. Hoog. Krap. Samengeknepen. Zuchtend. Gapend. Snel. Soms hield ik mijn adem in en meestal ademde ik door mijn mond, anders kreeg ik niet genoeg lucht....

Lees meer
Mediteren.

Mediteren.

Dagboek van Hester. Februari 2016: Mijn god, wat een uitdaging om te blijven zitten zonder mee te gaan in de pijn in mijn lijf welke  schreeuwt dat haar rug in tweeën breekt en ze haar benen niet meer voelt… Maar ja, iedereen zat, dus ik moest dat ook kunnen. Niet zeiken Keyzer, even doorbijten....

Lees meer
(in)WEG.

(in)WEG.

(in)WEG Dagboek van Hester: April 2016. Nog steeds herstellende van een zware longontsteking. Na 3 antibiotica kuren lijkt er eindelijk verbetering op te treden. Ik voel me nog wel verrot, moe, verdrietig en onrustig. Vannacht wakker met hartkloppingen. Ik kon de paniek aardig weg ademen. Zomaar...

Lees meer
Schrijven.

Schrijven.

Waarom? Om onzichtbare patronen zichtbaar te maken om vervolgens de realiteit onder ogen te gaan zien én voelen. Als je iets wilt veranderen in je leven omdat je niet happy bent, zul je eerst getuige moeten zijn van je gedrag. Ik zie zoveel mensen om mij heen die steeds weer in hetzelfde...

Lees meer
Aarden.

Aarden.

Waarom? Ik zal je eerst een voorbeeld geven waardoor bij mij vele kwartjes vielen. Tijdens een gesprek met een wijze vrouw, vertelde ik dat ik me nog nooit zo goed had gevoeld als toen ik zwanger was. Ik zei altijd; spuit mij maar vol met die hormonen die tijdens een zwangerschap vrijkomen. Ik...

Lees meer
Consistent.

Consistent.

Ik ben er van overtuigd dat dagelijks consistent zijn mij gebracht heeft waar ik nu sta en mij nog veel verder gaat helpen. En dus jou ook😁 Maar hoe doe je dat? We kennen allemaal het voorbeeld van de sportscholen die in januari vol zitten en als je een maand later gaat kijken... tja... We zijn...

Lees meer
Gewoontes.

Gewoontes.

Ik was onbewust onbekwaam. Ik fladderde rond en dat ging me onbewust best goed af dacht ik. Tot die ene dag dat ik echt burn-out ging. Alle signalen van mijn lichaam die ik daarvoor al had gekregen om stil te staan bij mijn leven, had ik genegeerd. Een kleine greep uit die signalen? 👇🏻 Pittige...

Lees meer
Bewustwording.

Bewustwording.

Ik kende mezelf niet écht. Ik deed altijd maar wat. Ik fladderde als een vlinder door mijn leven. Paste me aan. Deed wat er van me gevraagd werd. Deed wat ik geleerd had. Leefde in een wereld van onbewuste overlevingsmechanismen, oude patronen en overtuigingen. Conditioneringen noemen ze het met...

Lees meer