Hoe word je zelfbewust?

Hoe stop je met oude gedragingen die vaak al jarenlang (vaak onbewust) ingeroest zijn in jouw systeem? Hoe word je zelfbewust? Hoe ontrafel je je overlevingsmechanisme? 

Wie ben jij?

Ken je JIJ?

Ken je jouw overtuigingen die je over jezelf hebt? Die overtuigingen die vaak op een onbewust niveau bepalen wat jij als waarheid accepteert. 

Je zult naar de magische onbewuste laag in jezelf moeten gaan. Allert worden van jouw automatisch emotionele en reactieve gedrag. En dit vraagt VEEL van je. 

Het vraagt dagelijkse doorzetting, wilskracht om je leven te veranderen, commitment aan jezelf en een hoge mate van OPLETTENDHEID. 

Toen ik mijn aandacht en focus op mijn gedrag ging zetten, werd ik steeds hoe alerter. Ik ging mezelf steeds meer doorzien. 

“Ik zie hoe ik ben geworden wie ik was, nu ik ben geworden wie ik ben”

-DichtelingenbyHester 2017

Het mooie van zelfbewustzijn is dat je niet langer toestaat dat je ‘geleefd’ wordt door gedrag en gemoedstoestanden die ontstaan zijn vanuit oude overtuigingen. Hoe meer jij herkent wat oude patronen zijn en waardoor ze zijn ontstaan, hoe meer en meer bewust je gaat worden. VALLENDE WAARDEVOLLE KWARTJES. 

En dan? Dan komt er energie vrij die jij kunt gaan gebruiken om de beste versie van jezelf te worden. Een ‘nieuw’ leven te leven. Jouw leven. Zoals jij je graag wilt voelen. Hoe graag wil je dit?