Ik ben Hester,
een Meisje met een Missie…

In 2014 gleed ik in een diepe modderpoel gevuld met angst, paniek, leegte en vermoeidheid en nog vele andere emoties (poel des burnouts). Toen ik daar zat, bedekt door enorm veel plakkerige moddershit waarin ik mij nauwelijks nog kon bewegen, was er maar 1 uitweg. De weg naar binnen… de INweg!

Via de inweg kon ik ieder pekkerig modderstukje van mij afwassen. Ik realiseerde mij dat de modder symbool stond voor alle aangeleerde patronen, conditioneringen en overlevingsmechanismen, die in de loop van mijn leven aan mij vast zijn blijven kleven. Ik kon ze toelaten, voelen, vergeven en daardoor loslaten.

‘Ik zie hoe ik ben geworden wie ik was, nu ik ben geworden wie ik ben’
– DichtelingenbyHester –

In deze diepte vond ik ook mijn schrijftalent weer terug, samen met de moed om te zeggen; “JA, ik heb een talent waar ik trots op ben!”

Vanuit hier is DichtelingenbyHester ontstaan. Mijn grootste wens is dat de inmiddels 3 kaartlijnen die ik heb ontworpen zich gaan verspreiden. De liefzijnvoorelKAARTJES via mooie bossen bloemen of pure cadeautjes, de SCHATkaarten via pure post en de Stille Woorden rouwkaarten aan prachtige en persoonlijke rouwboeketten. 

Ik hoop dat mijn woorden van liefde, troost, kracht en taalgekkigheidjes terecht komen op de plekken waar ze nodig zijn. Op deze manier draag ik mijn steentje bij om de wereld een beetje op te lieven. Ik wil een inspiratiebron zijn en ik wil dat er een ripple effect in gang wordt gezet. Help jij mee om van de Liefde een olifant te maken?

Ik ben Hester, een meisje met een missie.
Gevoelsvertaler, soulwriter, woordentovenaar en liefdesbrenger.

 ‘Laten we Lieven en laten we dat vooral niet laten…’