Ik ben er van overtuigd dat dagelijks consistent zijn mij gebracht heeft waar ik nu sta en mij nog veel verder gaat helpen. En dus jou ook😁

Maar hoe doe je dat? We kennen allemaal het voorbeeld van de sportscholen die in januari vol zitten en als je een maand later gaat kijken… tja…

We zijn ster in excuses. Want Hester, jij kunt wel zeggen dat ik iedere dag mag beginnen met aarden, schrijven, mediteren (en dit is pas het begin 😏), maar daar heb ik helemaal geen tijd voor. Want, de kids vragen mijn aandacht, de hond moet uit, mijn man kan zijn sokken niet vinden, ik moet om 08.00 uur op mijn werk zijn… Vul het maar in voor jezelf.

Ik ken ze ook. Ik heb ook kids, een man én een hond. Ik moest ook op tijd op mijn werk zijn. Ik had ook geen puf, geen zin, geen vertrouwen. Toch ben ik het iedere dag gaan doen.

Elke dag een beetje wint het altijd van af en toe heel veel, zegt de liefdevolle schop onder je kont gever @tibor.nl . Ik kan het alleen maar beamen.

De grootste tip die ik je nu kan meegeven;

Maak.
Het.
Klein.

Begin met elke ochtend opstaan voordat iedereen wakker is. Begin met je bed op te maken (dan heb je je eerste succes al binnen) Begin op ‘jouw’ plek. Al drink je daar alleen een kop thee in stilte. Eindig je dag op jouw plek. Evalueer je dag. Wat ging goed. Wat kan je morgen met 1% verbeteren. Wees hierin heel Lief voor jezelf.

Als dit allemaal nog teveel is, maak het dan nog kleiner. Begin je dag in bed met een glimlach.

Doe.
Iets.
Kies.
Iets.

Dagelijks aarden, mediteren en schrijven heeft mij geholpen aan bakken vol inzichten en ik heb daarnaast een stevige basis voor mezelf neergezet. Een anker in het hectische hamsterrad, waarin we als kippen zonder kop doorrennen.

Consistent. Het vergt tijd, geduld en discipline. Nogmaals. Wees Lief.

Waar word jij consistent in? Hoe ga jij dit aanpakken? Schrijf het op. Dat helpt😉.