Ik kende mezelf niet écht. Ik deed altijd maar wat. Ik fladderde als een vlinder door mijn leven. Paste me aan. Deed wat er van me gevraagd werd. Deed wat ik geleerd had. Leefde in een wereld van onbewuste overlevingsmechanismen, oude patronen en overtuigingen. Conditioneringen noemen ze het met een mooi woord. Nooit van gehoord. Nooit bewust geweest. Ik leefde op een onbewuste automatische piloot.

En toen?

Werd ik keihard onderuit gehaald door mijn lichaam. Dagelijks angst, paniek/ hyperventilatie aanvallen. Dood en dood moe. Ik kon bijna niet meer opstaan. Lag gevloerd op het vloerkleed. Ik was op. Mijn hele systeem was gevuld met cortisol. Mijn hersenhelften werkten niet meer samen. En ik kon alleen maar huilen. Huilen. Huilen. Ojah en huilen.

Wil je een pilletje, vroeg mijn huisarts? ‘NEE’, zei ik. Ik heb in een iets verder verleden dagelijks 3 oxezapammen geslikt. Het maakte me nog onbewuster. Het onderdrukte dat, wat zo graag gezien wilde worden. Ik heb een OERweerstand tegen pillen. Ik zeg niet dat ze slecht zijn. Soms zijn ze nodig. Ik zeg alleen dat dit niet als mijn weg voelde. Voor mij was er maar 1 weg. De INweg.

Het werd Tijd wakker te worden. En wat heeft me dat gebracht? Als je me een tijdje volgt weet je het. Voor diegene die het niet weten;

Ik ben dagelijks bewust tevreden en bouw aan een prachtig eigen bedrijf. Ik ben over het algemeen gelukkig. Tuurlijk heb ik ook mindere dagen. Het grote verschil is dat ze er mogen zijn.

Oké.

Tijd.
Tijd voor jou je bewustZIJN te verhogen en te verscherpen!

Bewust Worden.
Iemand.
De beste versie van jezelf!

Lets GO. Ik loop een stukje met je mee. Ik zal vanavond mijn eerste stap naar bewustwording met jou delen. Het enige wat ik van je vraag is een VOLMONDIG JA.
Een bewuste JA tegen jezelf.